Kursusbeskrivelse og tilmelding til dette kursus kommer senere! Om kokkeprojektet:Regional Madkultur Thy-Mors inviterer i 2022 en række forskellige stjernekokke til at inspirere vores lokale kokke og gastrointeresserede thy- og morsingboer – med fokus på lokale...
Aktiviteter
17. september: Mad- og høstmarked 2022
Vi byder alle velkommen til årets Mad- og høstmarked, som vi afholder på Morsø Landbrugsskole. Her vil mange af foreningens medlemmer være til stede med deres produkter eller mad og du kan både smage, dufte og købe gode lokale produkter med hjem. Mere info senere, men...
24.-25. oktober 2022: Kokkekursus med Theis Brydegaard
Kursusbeskrivelse og tilmelding til dette kursus kommer senere! Om kokkeprojektet:Regional Madkultur Thy-Mors inviterer i 2022 en række forskellige stjernekokke til at inspirere vores lokale kokke og gastrointeresserede thy- og morsingboer – med fokus på lokale...
16. maj 2022: Netværksmøde for alle virksomhedsmedlemmer
ER AFHOLDT Så er der Netværksmøde for alle virksomhedsmedlemmer i Regional Madkultur Thy-Mors. Vi mødes mandag d. 16/5 kl. 19.00 til markvandring og netværksmøde hos Grønt Thy i Solbjerg på Mors. Aftenens tema er SÆSON OPSTART, og der er her mulighed for...
25. april 2022 Kokkekursus med Emilie Qvist, Medvind
ER AFHOLDT Kokkekursus for gastrointeresserede - ALLE er velkomne!Mandag den 25. april kl. 17-22 På dette kursus for gastrointeresserede vil Emilie Qvist lære dig, hvordan du fileterer en fisk. Hun vil også inspirere dig til at lave nye retter med egnens fisk og du...
28. marts 2022: Kokkekursus med Bob Trinkjær
ER AFHOLDT Temaet for dette kursus er ”Limfjordens spisekammer” med afsæt i skaller. Vil du på en gastronomisk rejse gennem Limfjorden med fortællinger om Østers og Muslinger, lære mere om hvordan du bruger disse i eget køkken og måske endda teste egne...
16. marts 2022: Generalforsamling
ER AFHOLDT Onsdag den 16. marts 2022 inviterer foreningen alle medlemmer til årets generalforsamling. Vi mødes på Stenbjerg Kro – som er kendt for at bruge naturens råvarer i deres menu. Mor Henny har givet grydeskeen videre til sønnen Stefan, og han vil fortælle lidt...
8. marts 2022: Foreningsmøde for private medlemmer
ER AFHOLDT Foreningsmøde for private medlememmer Vi fornemmer stor interesse fra de private medlemmer til at engagere sig og deltage aktivt i foreningens arbejde. Derfor prøver vi nu noget, vi ikke har gjort før: Vi inviterer alle private medlemmer til en...
1. februar 2022: Gastrokursus med Nicolas Min Jørgensen
ER AFHOLDT - Så er vi klar med det første gastrokursus i år - med en stjernekok fra egne rækker Nicolas Min Jørgensen er indehaver af Agger Darling i Agger og har arbejdet som kok i snart 20 år, i en lang række forskellige køkkener. Han har været på det danske...
31. januar 2022: Masterclass med Nicolas Min Jørgensen
ER AFHOLDT - Så er vi klar med den første Masterclass i år - med en stjernekok fra egne rækker: Nicolas Min Jørgensen er indehaver af Agger Darling i Agger og har arbejdet som kok i snart 20 år, i en lang række forskellige køkkener. Han har været på det danske...
Landbruget
Landskabet i Thy og Mors er præget af mange landbrug, så her vil du opleve mange bølgende kornmarker og dyr på markerne. Der er både konventionelle landmænd og økologiske med både planteavl og dyrehold. Mors har noget af Jyllands mest frugtbare jord og er derfor også...
Vesterhavet
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore mag.
Limfjorden
Thy og Mors har Limfjorden til fælles. Her møder du det blide vand, som er noget af verdens bedste muslingevand. I Limfjorden lever blandt andet Limfjordsøsters, blåmuslinger, hummer og krabber. Limfjordsøstersen regnes blandt verdens bedste og er en langt større...
Naturen
Både Thy og Mors har noget af Danmarks mest unikke natur. I Thy finder du Nationalpark Thy, der er Danmarks største vildmark og med sit vidtstrakte klitlandskab betager de fleste. Her findes mange spændende urter og bær, som flere spisesteder gør brug af i deres...