28. marts 2022: Kokkekursus med Bob Trinkjær

ER AFHOLDT Temaet for dette kursus er ”Limfjordens spisekammer” med afsæt i skaller.

Vil du på en gastronomisk rejse gennem Limfjorden med fortællinger om Østers og Muslinger, lære mere om hvordan du bruger disse i eget køkken og måske endda teste egne grænser! Så deltag i Bobs gastro kursus, vær med til at kreere spændende smagsfyldte retter med råvarer, du selv kan hente i fjorden. Sammen laver vi sund mad.

Bob Trinkjær, kok og tjener med mere end 20 års erfaring i restaurantbranchen, egen restaurant i Luxembourg, 5 år som køkkenchef på The Royal Café anbefalet i Michelin-guiden som den første Café i Europa, 10 år som køkkenchef på Sallingsund Færgekro på Mors som blandt andet, har cateret for den Royale Familie samt Nationalbanken. Med fokus på det dansk/franske køkken er det en naturlighed at lave smagsfyldt mad fra bunden og med lokale råvarer, gerne selvplukket fra naturen. Nul madspild er en mærkesag og økologi er en selvfølge.

Bemærk: Kurset er for både kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede.

(Bob Trinkjær er trådt til, da Torsten Vildgaard desværre har meldt fra)

Tilmelding:
Mandag den 28. marts: https://regionalmadkultur.nemtilmeld.dk/56/

Om kokkeprojektet:

Regional Madkultur Thy-Mors inviterer i 2022 en række forskellige stjernekokke til at inspirere vores lokale kokke og gastrointeresserede thy- og morsingboer – med fokus på lokale råvarer naturligvis.

Kokkene skal også have gummistøvlerne på og ud og møde de lokale producenter – se hvor råvarerne kommer fra og få en inspirerende snak med producenten. Bagefter hiver vi det hele ind i køkkenet på Nordic Food College i Nykøbing og sætter det i spil.

Kommende kurser – sæt X i kalenderen:

Bemærk: Både kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede er velkomne begge aftner.


Tema: Skaldyr i det nordiske køkken
Kok: Bob Trinkjær
Flyttet til disse datoer pgra sygdom: Man d. 28. marts kl. 17-22: Gastrokursus for kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede
Tir d. 29. marts kl. 17-22: Gastrokursus for kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede

Tema: Frisk fisk og vild natur
Kok: Emilie Qvist, Medvind
Man d. 25. april kl. 17-22: Gastrokursus for kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede
Tir d. 26. april kl. 17-22: Gastrokursus for kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede

Tema: Det grønne køkken
Kok: Anika Madsen
Man 12. september kl. 17-22: Gastrokursus for kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede
Tir d. 13. september kl. 17-22: Gastrokursus for kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede

Tema: Det innovative køkken
Kok: Theis Brydegaard
Man 24. oktober kl. 17-22: Gastrokursus for kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede
Tir 25. oktober kl. 17-22: Gastrokursus for kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede

Kokkeprojektet er støttet af LAG Thy-Mors.