ER AFHOLDT Restaurant TRI er lidt af en sensation i vores område. Vi har fået et nyt gastronomisk fyrtårn, som lyser ud over hele Danmark. Flotte anmeldelser har regnet ned over den helt nye restaurant.
Kokken Nicolas Min Jørgensen er dedikeret til ikke bare de lokale råvarer, men også de ultralokale og til at eksperimentere med dem. Han elsker samarbejdet med de lokale producenter og selv at hente svampe i skoven.
Denne aften møder vi kokken og indehaver af Restaurant Tri i Agger, Nicolas Min Jørgensen. Han har tidligere været holdkaptajn på kokkelandsholdet og køkkenchef med Michelin-stjerne på Substans i Aarhus.
Her fortæller han om sin drøm om at vende tilbage til topgastronomien, hvorfor han tror på, at det kan lade sig gøre i Agger og hvordan han arbejder med de lokale råvarer på tallerknerne.
Kom med til en spændende aften, hvor vi får hele historien bag TRI, og hvor der bliver god tid til dialog med Nicolas og til at netværke. Og ikke mindst til at se restaurantens smukke bygning og indretning.
Netværksmødet er mandag den 7. november fra 19-21.30 og foreningen er vært ved kaffe og kage (det er gratis at deltage).
Tilmelding: https://regionalmadkultur.nemtilmeld.dk/66/