12.-13. september 2022: Kokkekursus med Anika Madsen

Kursusbeskrivelse og tilmelding til dette kursus kommer senere!

Om kokkeprojektet:

Regional Madkultur Thy-Mors inviterer i 2022 en række forskellige stjernekokke til at inspirere vores lokale kokke og gastrointeresserede thy- og morsingboer – med fokus på lokale råvarer naturligvis.

Kokkene skal også have gummistøvlerne på og ud og møde de lokale producenter – se hvor råvarerne kommer fra og få en inspirerende snak med producenten. Bagefter hiver vi det hele ind i køkkenet på Nordic Food College i Nykøbing og sætter det i spil.

Kommende kurser – sæt X i kalenderen:

Bemærk: Både kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede er velkomne begge aftner.


Tema: Det innovative køkken
Kok: Theis Brydegaard
Man 24. oktober kl. 17-22: Gastrokursus for kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede
Tir 25. oktober kl. 17-22: Gastrokursus for kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeressered

Kokkeprojektet er støttet af LAG Thy-Mors. 
e65a4124-ff6a-8698-8be6-883a47091ca2.png