24. oktober 2022: Kokkekursus med Theis Brydegaard

Til det sidste kokkekursus får vi besøg af en helt særlig kapacitet. Nemlig kokken Theis Brydegaard, der er udviklingskok på restauranten Alchemist i København, der har intet mindre end to Michelinstjerner.

Han er kendt fra Go Morgen Danmark, hvor han giver danskerne ideer til nye måder at lave mad på. Temaet for denne aften er da også “det innovative køkken”, som Theis er kendt for. Han elsker at udvikle nye retter.

Denne aften vil han fortælle om det, han brænder for; bæredygtig, velsmagende mad og måltidet hvor råvaren har hovedrollen og er den største del af fortællingen. Theis vil også gerne debattere den grønne omstilling med deltagerne.

Undervejs vil han fortælle om sin egen rejse i restaurationsverdenen og om Alchemist og hans arbejde som udviklingskok der.

Menuen vil kredse om de lokale råvarer, østers, lammetunger, efterårsgrøntsager og du vil få tips og ideer til retter, du selv kan lave.

Husk at du gerne må tage en flaske vin (eller øl/vand) med på kurset.

Der er max. 15 kursuspladser, og det er først til mølle.

Bemærk: Både kokke, køkkenmedarbejdere og gastrointeresserede er velkomne.

Tilmelding her: https://regionalmadkultur.nemtilmeld.dk/65/

OBS: Gratis for Destination Limfjordens medlemmer.

(Man behøver ikke være medlem af Regional Madkultur Thy-Mors eller Destination Limfjorden for at deltage)


Kurset er støttet af LAG Thy-Mors, Destination Limfjorden og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Arrangementet er en del af Destination Limfjords projekt ”SOS Limfjord”, som er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelses decentrale erhvervsfremmemidler

e65a4124-ff6a-8698-8be6-883a47091ca2.png

Om kokkeprojektet:

Regional Madkultur Thy-Mors inviterer i 2022 en række forskellige stjernekokke til at inspirere vores lokale kokke og gastrointeresserede thy- og morsingboer – med fokus på lokale råvarer naturligvis.

Kokkene skal også have gummistøvlerne på og ud og møde de lokale producenter – se hvor råvarerne kommer fra og få en inspirerende snak med producenten. Bagefter hiver vi det hele ind i køkkenet på Nordic Food College i Nykøbing og sætter det i spil.