4 personer
Ingredienser:
600 g renset blæksprutte (tiarmet)
Marinade:
1 tsk revet ingefær
1 tsk gurkemeje
1 lille knust chili
1 lille kvast fintsnittet frisk basilikum
2-4 fintsnittede soltørrede tomater
3 fed knust hvidløg
1 spsk hvidvinseddike
Olivenolie i en mængde så marinaden bliver tyk
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Grillmarinaden røres sammen
De rensede blæksprutter skæres op og skæres i lidt mindre stykker
Både stykkerne og tentaklerne (arme/ben med sugekopper) vendes i grillmarinaden
Stykkerne grilles på en varm grill i 4 minutter på hver side – pas på ikke at overstege dem
Tips:
Hvis du ikke vil grille, kan retten laves på en grillpande. Tilbehør tilpasses årstid og humør.
Stykkerne kan eventuelt ridses i overfladen inden de grilles for at gøre dem flotte.