Steenbergs Hotel og Brasserie A/S

I det moderne brasserie står køkkenchef Allan Poulsen og hans kokketeam klar til at skabe dejlige madoplevelser i hyggelige rammer og med et åbent køkken, så gæsterne kan følge med i tilberedelsen. Vi bestræber os på at skabe et ærligt køkken, hvor ting er det, de er, og hvor økologi, kvalitet, dyrevelfærd samt lokale fødevarer er i højsædet.

Toldbodgade 10-12
7900 Nykøbing Mors
Tlf. 72 40 70 00

www.steenbergs.dk
info@steenbergs.dk

Facebook
Instagram

I det moderne brasserie står vores kokketeam klar til at skabe dejlige madoplevelser i hyggelige rammer og med et åbent køkken, så gæsterne kan følge med i tilberedelsen.
Vi bestræber os på at skabe et ærligt køkken, hvor ting er det, de er, og hvor økologi, kvalitet, dyrevelfærd samt lokale fødevarer er i højsædet.

Limfjorden er genbo til hotellet – fisk og skaldyr vil derfor naturligt være en fast bestanddel af menukortet.

Vi glæder os til dit besøg i brasseriet – uanset om du er til fugl eller fisk, sødt eller salt, sprødt eller blødt – eller bare til et enkelt glas i vores bløde møbler i loungen. Vi vil gøre os umage med både kvalitet og service – for vi håber, at gæster kan blive til venner af huset! Vi bestræber os på at skabe et ærligt køkken, der er lokalt forankret.