Nees Bryghus

Næssundvej 5077960 Karby Telefon: 30 91 58 67Mail: kontor@neesbryghus.dk FacebookInstagram Nees Bryghus er et lille nyopstartet bryggeri, som ligger på det sydvestlige Mors. Vores primære produkt, er ufiltreret håndbrygget specialøl. Fokus hos os er at bruge lokale råvarer. Nogle af krydderierne er fra egen bigård og humlehave. Bryghusets vision er at få den lokale smag […]

Næssundvej 507
7960 Karby

Telefon: 30 91 58 67
Mail: kontor@neesbryghus.dk

Facebook
Instagram

Nees Bryghus er et lille nyopstartet bryggeri, som ligger på det sydvestlige Mors.

Vores primære produkt, er ufiltreret håndbrygget specialøl. Fokus hos os er at bruge lokale råvarer. Nogle af krydderierne er fra egen bigård og humlehave.

Bryghusets vision er at få den lokale smag med i de forskellige versioner af øl.  Nees Bryghus er et lille bryggeri beliggende på Sydvestmors. Den er startet med en vision om at få smagen af Nees og Mors frem i lokalproduceret specialøl. Derfor ligges der vægt på lokale råvarer i det omfang det er muligt.

Et par eksempler er:
–          Honning fra egen bigård, som bruges som smagsforstærker i øllene.
–          Humle fra egen humlehave.
–          Bær avlet i Thy.

Missionen for dette lille bryggeri er at skubbe til ”gamle indgroede” ølvaner og invitere kunder indenfor i en verden af de mange forskellige smage, man kan få frem i specialøl.
Bryghuset er startet i 2020 og er en enkeltmands hobbyprojekt, med et klart ønske om at gøre det til en levevej engang. Bryghusets klare kærlighed er at udvikle nye smage, derfor findes der ikke stilrene specialøl i produktkataloget.