Kraghøjgaard Økologi

Trapsandevej 177700 ThistedTlf: 40 30 10 54 korsgaard1311@gmail.com Facebook Kraghøjgård Økologi er et familiedrevet svinelandbrug med ca. 490 økologiske årssøer. Hos os har grisene krølle på halen og snuden i jorden. Vi prioriterer dyrevelfærd højt, og vores søer lever stort set hele deres liv ude og kommer kun i stald, når de skal insemineres. Vores […]

Trapsandevej 17
7700 Thisted
Tlf: 40 30 10 54

korsgaard1311@gmail.com

Facebook

Kraghøjgård Økologi er et familiedrevet svinelandbrug med ca. 490 økologiske årssøer. Hos os har grisene krølle på halen og snuden i jorden. Vi prioriterer dyrevelfærd højt, og vores søer lever stort set hele deres liv ude og kommer kun i stald, når de skal insemineres.

Vores slagtesvin går inde i stalden, på dybstrøelse og med masser af plads samt adgang til gode udearealer. Alle vores dyr går i de samme grupperinger fra start til slut, og de bliver transporteret i deres velkendte grupper, når det er tid til slagtning. På den måde undgår vi at stresse dyrene, og ud over at det er godt for dyrene, er det også med til at sikre en god kødkvalitet.

Vi tror på, at vores måde at håndtere dyrene på – gennem hele cyklussen – er den direkte årsag til vores altid høje kødkvalitet, der byder på saftigt og velsmagende kød med en god struktur. Det er velsmag og velfærd i ét og samme produkt.